Pericolul consumului de carne asupra organismului uman, beneficiile vegetarianismului, precum și utilizarea corectă a vitaminei B12 au fost principalele informații prezentate de către doctorul în medicină și nutriționistul român, domnul Dinu Constantin. Seminarul de sănătate, desfășurat în cadrul Școlii EXCELSIS, cu participarea părinților și a cadrelor didactice, a avut o conotație cu totul specială, având în vedere grija instituției pentru alimentația angajaților și a elevilor, dar și îmbunătățirea metodelor de preparare a bucatelor în școală, folosind cele mai sănătoase alimente.
Astfel, participanții au avut oportunitate de a obține cele mai utile informații de ultimă oră despre menținerea și îmbunătățirea sănătății prin alimentație corectă, fără carne. Au fost expuse și argumente referitor la produsele care pot înlocui carnea, având multiple beneficii pentru organism și nefiind cancerogene.
Directorul Școlii EXCELSIS, Rodica Rudei și pastorul adventist Andrei Moldovanu au exprimat profundă gratitudine doctorului Constantin pentru evenimentul desfășurat și au subliniat că copiii trebuie alimentați corect, cu produse care nu afectează sănătatea acestora și care oferă vitaminele necesare unei bune creșteri fizice și mentale.
Leave a Reply