Testimoniale - Excelsis

 

 

Daniela (mămică)

O școală în care sunt create cele mai bune condiții pentru copii. Atmosferă caldă și plăcută, oameni echilibrați și buni la suflet. Copilul meu a devenit pasionat de școală, și o face cu plăcere. Eu sunt un părinte mulțumit.

 

 

 

 

Gianina (mămică)

Este o școală care îi ajută pe părinți în formarea caracterului copiilor bazat pe principii și valori de sorginte divină. Cadrele didactice sunt bine pregătite profesional. Calitatea vieții personale oferă modele pozitive, frumoase, convingătoare elevilor. Managementul instituției se face cu inima și părinții sunt respectați. Elevii sunt iubiți și ajutați să performeze.

 

 

 

 

Anton și Elena (părinți)

Mulțumim Școlii Excelsis pentu un an harnic cu încununarea rezultatelor frumoase. Sunteți un colectiv de profesori cu dragoste multă pentru copii, iar aceasta e cel mai important, pentru ca ei sa simtă în siguranță și încurajați pentru a urca tot mai sus. Mulțumim! Am avut un an de excepție alături de dumneavoastră.

 

 

 

 

Cristina (mămică)

O școală, în care copilul meu se simte minunat. Recomand cu toată încrederea.

 

 

 

 

Ilie (tătic)

Profesori cu echilibru psihologic, moral și spiritual.

 

 

 

 

 

Iurie și Aliona (părinți)

O şcoală deosebită de tot ce am văzut până acum.

 

 

 

 

Vadim (tătic)

O instituție super bună, e cea mai bună opțiune pentru copiii mei. Suntem plăcut impresionați de dăruirea, atenţia şi preocuparea angajaților, pentru nevoile şi personalitatea fiecărui copil în parte. Toți cei care pășesc treptele acestei instituții vor fi însoțiți de elanuri mărețe, nefiindu-le alterată personalitatea.

 

 

 

 

 

Lilia (bunică)

Mă bucur mult, văzând profesori tineri, cu speranțe, că educă copiii și nepoții noștri, însuflându-le viitorul. Sunt încrezută că, totul va fi bine. Toți copiii trebuie să fie asigurați de un viitor frumos și acasă la noi, în Moldova noastră frumoasă. Sănătate, succese și noroc la toți.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Programați o vizită la numărul de telefon 022 280 879 sau scrieți un mesaj la contact@excelsis.md, sau completați formularul.
Notă! Pe baza listelor de așteptare create, atunci când un loc devine disponibil, următorul copil de pe listă poate intra în procesul de admitere.