Ina Arnaut - Excelsis

 

Ina Arnaut

Profesor învățământ primar

„Suntem ceea ce facem în mod repetat, prin urmare excelența nu este un act, ci un obicei.” – Aristotel

Mă numesc Ina Arnaut, sunt soție și mamă a doi copilași care m-au învățat că dragostea trebuie dăruită necondiționat și absolventă a Colegiului Pedagogic și eventual a Specialității de Pedagogie și Psihologie din cadrul Universității Ion Creangă din Chișinău și am învățat să văd și să prețuiesc unicitatea din fiecare copil.

Sunt o persoană perseverentă, corectă, sinceră, sociabilă, răbdătoare, empatică, creativă, calităţi pe care încerc să le transmit şi elevilor mei. 

De când mă știu, am admirat copiii și am căutat mereu prezența lor. Fiecare zi este o nouă provocare pentru mine, în care îmi folosesc creativitatea pentru a-i putea inspira, hrăni curiozitatea și ajuta să descopere ce e mai bun în ei și în lume, folosindu-mă de mai multe tehnici.

Meseria de profesor are, după parerea mea, un impact imens asupra copiilor, iar educația este cea mai valoroasă investiție pe termen lung.  Alături de părinți, familie, noi, învățătorii influențăm întreaga devenire a adulților de mâine.

La Excelsis am găsit o atmosferă binevoitoare, colegi empatici, iar asta mă motivează să devin cea mai bună versiune a mea în fața colegilor, copiilor.